БСП-Варна поиска оставката на правителството

Животът

30-01-2016, 13:06

Снимка:

Varnautre.bg/ архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Според местните социалисти управлението на кабинета става опасно за България

Оставката на кабинета "Борисов" поиска градската организация на БСП във Варна с декларация. Според местните социалисти управлението на правителството става опасно за България.

"Вместо управляващите да правят планове как страната ни да тръгне напред, как да се развива икономиката, за да имат хората работа и спокойствие за бъдещето си, всеки ден в новините ни занимават със собствените си скандали, защото не само не могат, но и не искат да предприемат действия за повишаване стандарта на живот", пишат от БСП-Варна.

Според партийната структура хората, които би трябвало да са лицето на законността, се дебнат един друг с незаконни средства, вадейки записи и SMS-и. Според БСП-Варна управляващите са си измили ръцете с оставката на министъра на образованието проф. Тодор Танев, който така или иначе трябвало да си отиде заради промяната на учебните програми. С него обаче трябвало да си тръгне цялото правителство, защото тези промени са били заложени в един лош Закон за образованието, приет на инат.

Вместо управляващите да направят така, че държавата ни да бъде уважавана от партньорите си в ЕС и по света, защото има позиция и отстоява националните си интереси, те продължават да изпълняват чужди нареждания, заявяват още социалистите и настояват да не позволяваме повече да ни заблуждават.