Бой за труп в Окръжна болница

Крими

04-02-2016, 15:10

Снимка:

Varnautre.bg/Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пострада и медицинска сестра

Служители на две траурни агенции са се сбили в Окръжна болница, научи varnautre.bg. Случката се разиграва около 10 часа днес в сградата на лечебното заведени, а причината за саморазправата е неразбирателство между две траурни агенции коя да поеме погребението на починал човек. В разправията е намесена и главна сестра, която е била нападната от траурните агенти.

На мястото веднага е пристигнала охраната на лечебното заведение, която е влязла в ръкопашна схватка с буйстващите агенти. В крайна сметка отговарящите за реда в болницата са успели да потушат конфликта. Повикани са и служители на полицията, а участници в разпрата дават показания във Второ РУП.

От пресцентъра на полицията заявиха, че не е постъпвал сигнал за подобен инцидент на територията на болничното заведение. Оттам допълниха, че в момента във Второ РУП се намират двама мъже, които описват подобна ситуация и искат да подадат жалба за възникнал конфликт с физическа саморазправа. От полицията не уточниха дали въпросните мъже са служители на Окръжна болница или представители на траурни агенции. По случая ще бъде извършена проверка.

По информация на varnautre.bg в районното са дошли траурни агенти, които се жалват за това, че са бити от охранителите на УМБАЛ "Света Анна".