Никола Спасов: Не ми хареса поведението на отбора и съдията

Спорт

21-02-2016, 15:15

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море не успя да победи Славия

Бяхме длъжни да вземем три точки срещу Славия

Треньорът на Черно море Никола Спасов не остана доволен от представянето на своите играчи по време на мача със Славия (0:0), който завърши при нулево равенство. Освен това Спасов бе бесен и на съдийството в тази среща, като според него то е било тендециозно.

"Мачът не бе качествен. Двата отбора имаха голови ситуации, но нашите бяха по-чисти. Срещу Славия бяхме длъжни да вземем трите точки. Трябваше да бъдем по-уверени и по-често да застрашаваме вратата на домакините. Бакари ни липсваше повече от Борко Стойчев, който скоро подписа договор.

Не мога да преценя дали Стенио получи заслужен червен картон, тъй като бях далеч. Само знам, че той има контузия. Все тая дали Стенио ще се възстанови за следващия мач, тъй като има червен картон и ще пропусне срещата", заяви Спасов.

"Не съм доволен от съдийството. Всички спорни ситуации се свиреха в полза на Славия. След скандала на мача Левски - Литекс смятах, че съдийството малко ще се промени, но явно съм бъркал. Затова ще продължавам да коментирам решенията на реферите", добави треньорът на "моряците".