Вратар и треньор от Спартак преминаха в тимове от "Б" група

Спорт

23-02-2016, 21:49

Снимка:

Личен Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Търсят треньор на децата, родени 2000 година, в школата на "соколите"

Юношата на Спартак Злати Златев премина във втородивизионния Добруджа и ще играе в "Б" група през пролетта, научи varnautre.bg. Роденият през 1997 г. млад вратар ще е втори страж в тима, воден от Радостин Димов. За последно Злати игра за Черно море в Елитната група до 19 години, като преди това бе за кратко и в школата на ЦСКА.

В началото на тази година Злати бе преотстъпен от Черно море в Калиакра (Каварна), където до вчера тренира с отбора, състезаващ се в Североизточната "В" група. От днес обаче футболистът се готви с Добруджа, от където получи по-добра оферта.

Междувременно бившият футболист, треньор в школата и шеф на Спартак 1918 Диян Дончев стана помощник треньор в друг отбор от "Б" група. Дончев, който до миналата седмица водеше децата, родени 2000 г. на "соколите", премина в тима на Спартак (Плевен). Варненецът, който притежава треньорски лиценз "А", ще помага на Роберт Петров.

Все още няма назначен треньор на набор 2000 г. в школата на Спартак, като в момента заниманията на децата се водят от Иван Найденов.