Ефбет предложи опцията Мултибет за по-лесни залози

Спорт

21-10-2017, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Ефбет влагат големи старания, за да облекчат начините за залагане, в техния уебсайт. Букмейкърът се стреми да предостави пълен комфорт на потребителите чрез различни опции и раздели. Една от най-новите опции пред клиентите се казва „Мултибет“ и им позволява да намират любимите си спортни събития по-бързо и лесно, отколкото ако ги търсят на ръка.

За специалния раздел „Мултибет“ се спомена първо в ревюто за Efbet от Nostrabet, където експертите направиха разбор на всички актуални опции от този и други букмейкъри. Там ще се научите и как да използвате платформите за онлайн залагания в България и други точки на света.

Защо Мултибет е полезна опция за потребителите?

Сега вече не е нужно да отваряте различните страници отговарящи на съответните футболни и първенства, за да заложите на повече от един мач. В „Мултибет“ са подредени срещите от всички шампионати, така че да ги селектирате посредством едно натискане на мишката.

По този начин Efbet се грижи за потребителите осигурявайки им по-бърз начин за набелязването на определени срещи. В новия раздел присъстват мачове от всяка една страна, за да си ги поставите във фиша, без да ги издирвате поотделно. Опцията ще се хареса на всеки, който цени времето си и иска да получите двубоите по първенства, турнири и дати.

Мултибет залозите се ползват от мнозина, така че спокойно можем да твърдим, че букмейкърът е напипал верния начин за улесняването на клиентите си. Разбира се, опцията ще бъде на разположение винаги, когато искате да видите какви мачове се играят в момента или на друга дата. Подредбата на срещите е направена перфектно, за да не се затрудните с нищо.

Какви пазари и опции за игра са достъпни в Мултибет?

Чрез опцията „Мултибет“ клиентите виждат не само коефициентите към различните двубои, но и различните опции за залагания. Тук присъстват пазарите: първо полувреме изход, краен изход, брой на головете и двата тима да вкарат гол. За да видите обаче всички пазари ще се наложи да селектирате срещата отделно, където ще се покажат повече от тези опции.

По-важното обаче е, че най-търсените пазари присъстват директно в „Мултибет“ раздела и не се налага да отваряте всяка среща индивидуално. Този раздел присъства и в мобилната версия на Efbet, така че да ви бъде още по-удобно при набелязването на срещи за вашите залагания.

Достъпът до наличните пазари в Мултибет залозите се извършва за секунди, тъй като опциите са пред очите ви. В дясно от двубоите присъстват бутони за моментално залагане, което се приветства от потребителите. Последните правят залаганията си направо светкавично, без да губят време в издирване на подходящия начин да направят някакъв вид залог във фиша си.

Удобството да получаваш всички мачове накуп

Най-после не се налага да браузваме десетки минути, с надеждата да открием конкретен мач от някое първенство. Практичността на опцията „Мултибет“ е много голяма, както ще се уверите и сами, когато посетите сайта на букмейкъра. От Ефбет са измислили начин да осигурят на клиента най-интересните и любопитни сблъсъци накуп, което е една прекрасна екстра.

Разбира се, в Мултибет залаганията, могат да се добавят и допълнителни екстри и пазари за мачовете на живо, но нека оставим това в ръцете на специалистите. На този етап можем само да похвалим тази услуга, която отличава Ефбет от останалите компании за онлайн хазарт. Предполагаме, че в скоро време ще видим подобни раздели и от страна на конкуренцията.

За всички полезни опции на букмейкърските сайтове, както и за екстрите, които компаниите дават за клиентите вече се изписа от Nostrabet. Специалистите са направили експертен анализ на повечето платформи за спортни залози, така че със сигурност ще ви бъде интересно да прочетете  написаните материали в сайта.