Bet365 излиза едни гърди напред с опцията Мач на живо

Новините

23-10-2017, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Bet365 и този път не изневери на традициите си, да радва клиентите си с нови и полезни услуги. Този път в букмейкърския сайт се появи опцията „Мач на живо“, която позволява на потребителите да следят различните спортни събития в реално време. Услугата има за цел да даде пълна информация на потребителите относно техните любими спортове и залози.

Продължение на темата за опциите на Bet365 ще намерите в сайта Betenemy, който ви информира за всичко свързано със спортните залози, букмейкърите и хазартните игри. Там могат да се намерят любопитни материали за най-новите функции на сайтовете за залози.

Какво представлява опцията?

„Мач на живо“ е опция, която идва като наследник на живото предаване на Bet365. Веднага след “Live streaming” това е най-качествената функция позволяваща да следите развоя на спортните състезания, и то на живо. Събитията са представени чрез подробни графики и текстове, които ви запознават с развоя на мачовете. Клиентите могат да следят футбол, тенис, баскетбол, хокей и  много други спортове. Това е едно удобство за всеки, който е заложил на дадени събития.

С „Мач на живо“ потребителите няма да изпуснат нито един важен момент от състезанията, тъй като на тяхно разположение ще бъде представена подробна справка двубоите. Услугата работи и на мобилната версия, което ви дава свободата да знаете какво се случва с вашите любими играчи и отбори, където и да се намирате. Използването на опцията не се обвързва със залог.

За разлика от живите предавания, които е възможно да не можете да гледате през цялото време, защото сте заети с работа, новата опция ще ви държи в течение на случващото се през цялото време на спортните срещи. Просто погледнете графиките и коментари, за да се запознаете с това, което става в спортните зали, стадиони, кортове и прочие игрища.

Как „Мач на живо“ помага на играчите?

Ако играчът е направил множествена селекция и иска да следи развоя на няколко мача едновременно, то тази опция би била безценна. Ще дадем пример с футбола, при който получавате актуална справка за това кой отбор владее коженото кълбо, какъв е броят на корнерите и тъчовете, а също така и какъв е резултата между отборите до този момент.

За баскетбол играчите биват информирани за стрелбата за 2 и 3 точки, какъв е процента на владеене на топката, колко фаула има в мача или колко са прекъсванията на двубоите. Всичко това е направено с прецизни графики, за да може да се ориентирате бързо, и без затруднения.

Мнозина смятат, че Bet365 са направили поредния лайвскор, но това далеч не е така. С „Мач на живо“ знаете абсолютно всичко за събитията все едно, че ги гледате на пряко излъчване. Един път използвали опцията със сигурност ще останете доволни от старанието на букмейкъра.

Какво още може да се желае?

Ясно е, че Bet365 са се постарали с опцията „Мач на живо“. Единственото, което може да се подобри е известяването на потребителите за предпочитаните от тях спортове. В мобилното приложение могат да се поставят таргетирани новини за излъчване на събития, които се отнасят до точно определен играч. Системата за разпознаване би помогнала на голяма част от потребителите, защото в противен случай те ще се лутат между много и различни спортове.

Общо взето нашата оценка за „Мач на живо“ е положителна и много хора вече използват услугата, за да имат по-ясна представа за провеждането на спортните събития. Сайтът на Bet365 излиза с едни гърди напред, като очакваме как ще отговори конкуренцията.

За букмейкърските услуги и множеството от опции, които предлагат четете и в Betenemy. Експертите са вложили много старания, да създадат информационен портал, който ви запознава с онлайн залаганията, букмейкърските къщи, коефициентите, мачовете и много много други неща, които смятаме, че биха били полезни и интересни за потребителската аудитория.