Как да участваме в най-популярните лотарии по света?

Спорт

27-01-2021, 09:00

Снимка:

Nostrabet

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ако попитате математиците какви точно са шансовете за победа от лотарията, най-вероятно никога повече няма да погледнете това забавление. Едва ли човек се е замислял колко точно комбинации съществуват от най-различните тиражи в дадена лотария, но можем да ви уверим, че са твърде много. Почитателите, които обаче преследват печалбата, винаги могат да разгледат книгата с правила и да използват всички възможности, защото такива наистина съществуват, но изискват и време за усвояване. 

Освен това можем да забележим и наличието на някои пречки - повечето големи лотарии се намират в чужбина и предлагат сериозни печалби, но все пак някой трябва да закупи необходимите билети. Точно тук на помощ идват букмейкърите, предлагащи някои много интересни алтернативи. В секцията на bet365 - спортни залози онлайн ще открием редица възможности за поставянето на футболни прогнози, но към тях откриваме и наличието на специална лото секция, с чиято помощ всеки почитател на този вид забавления да прави прогнози. 

Играта не се ограничава единствено до познавате на числа, в платформата откриваме доста интересни прогнози като комбинация на числа, познаване на бонус топка, познаване на първо изтеглено число, както и определяне на стойностите на всяка топка по време на тегленето под определена и над определена стойност и дори дали ще бъде четно или нечетно. Някои играчи биха сметнали това за скучно, но нека не забравяме, че има достатъчно фенове на риска и удоволствието от играта, които биха преследвали тръпката от победата. 

Трябва да отбележим, че платформата е особено богата на възможности и позволява участието в редица лотарии, започвайки от Испания, Ирландия, Германия, Франция и стигнем чак до Ню Йорк. Участието в платформата на букмейкъра не означава, че играчите участват директно и в самата лотария, това е просто огледална версия на лотариите. Същата има своите предимства по няколко причини, тук също откриваме високите коефициенти, които човек може да спечели при познаването на числови комбинации и най-важното е, че при евентуална печалба, изплащането може да бъде точно толкова, колкото е спечелено.  Винаги може да се използват и въшнни сайтове като lottery, в който се виждат статистики на числата.

Все пак не трябва да забравяме, че повечето лотарии имат специални клаузи, които във времето изискват изплащането на конкретни суми, като всяка се определя на месечна база, а другият алтернативен вариант е, че обикновено самата лотария изчислява конкретна сума, която може да се вземе веднага и именно тя не се доближава до джакпота. Това е едната положителна страна, а другата е наличието на разнообразни пазари и възможности за прогнози, които най-често отговарят и на повишаващия се интерес, както и на трупането на самите джакпоти

Тук няма странични елементи, които биха могли да подействат върху представянето на крайния резултат - всичко е огромен шанс и за разлика от спорта, се движи само и единствено от него. Често играчите в тази платформа наддават изцяло за удоволствието от риска, но не са малко и тези, които инкасират по-сериозни победи в края на всеки тираж. По-важното е, че това е още една свежа възможност за почитателите, които предпочитат да изчисляват шанс, вместо да преследват спортни прогнози и стратегии по време на игра. Лото секцията опира изцяло върху късмета на даден играч.