Cash Ball Джакпот - Новата спортна игра за българи

Спорт

30-01-2021, 09:00

Снимка:

Silentbet

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Макар и в момента родният футбол да се намира в почивка и кратка пауза за провеждането на спортни лагери и привличането на нови играчи за засилването на редиците, футболът по света, както и всички останали дисциплини продължават своята активност без прекъсвания. Букмейкърите също търсят нови възможности, с които да спечелят вниманието на феновете, а ако трябва да отличим оператор с интересни предложения, тогава задължително бихме насочили вниманието към онлайн платформата на Палмс Бет. 

Сравнително новият бранд успя да спечели доверието на феновете с интересни предложения, добра онлайн платформа и дори безплатни игри. Операторът може да се похвали с огромна спортна секция, може би една от най-добрите виртуални спортни симулации, както и наличието на още много други интересни предложения. Не трябва да забравяме, че всеки играч може да се радва и на специален Palms Bet Bonus, който се предлага не само за новите играчи, но и за участниците в лоялната програма. Вниманието към клиентите може да се смята за първа важна задача на феновете и точно по тази причина трябва да бъдем сигурни, че тук винаги има новости, които не бива да се подминават толкова лесно. 

Точно по тази причина можем да насочим вниманието си към Cash Ball Jackpot. Идеята тук е да се даде малко повече на всички спортни фенове, които са избрали платформата. Cash Ball разполага с джакпот на 3 натрупващи се нива и можем да го открием в секцията "Спорт". Операторът ще отчете всеки залог с реални средства и ще го използва за класирането във въпросния бонус, направените залози с бонус средства или чрез безплатен залог няма да участват във въпросната платформа. Минималното изискване за залог е от 5 лв. Какво обаче трябва да знаем? При активирането на Cash Ball бонусът, всеки клиент отключва специален екран. 

В зависимост от късмета си, той може да участва за една от трите суми, които са изписани на екрана. По примера на казино бонусите, всеки играч трябва да избере една плочка и да види за кой от трите бонуса ще се състезава. При събирането на 4 плочки с еднакви символи, играчът получава и сумата от съответния бонус. Защо това предложение може да се смята за особено добро? На първо място трябва да отчетем факта, че това е още една възможност за печалба, която изобщо не се влияе от основния залог и печалбите.

 С други думи, тук всеки играч има възможност да се състезава за допълнителна сума към своята основна. С оглед на предстоящите футболни дербита, включително и в европейските турнири, а също така не трябва да забравяме, че ограниченията не се свеждат само до футбол, а важат за всички дисциплини в секцията спорт, всеки играч може да бъде приятно изненадан, особено ако късметът е на негова страна. Cash Ball е само един от многото шансове в секцията с възможности за клиентите. Лоялните потребители отдавна са открили някои интересни джакпоти, които към този момент нямат прецедент. 

За участие във въпросното предложение може да участва всеки играч, без значение кога се регистрира, стига да използва своите реални средства, всички останали опции не биха активирали бонуса. Можем да очакваме още интересни предложения от букмейкъра, но със сигурност трябва да признаем, че годината започва особено обещаващо.