Букмейкърите предлагат все по-модерни методи за разплащане

Спорт

31-01-2021, 09:00

Снимка:

Nostrabet

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

В света на спортните залози можем да открием, че всеки почитател прави все по-обстоен преглед на портфолиото на даден букмейкър. Както забелязваме, мнозина вече познават много добре бонус системите, обръщат внимание на предлаганите услуги и функции и винаги биха избрали онези оператори, които дава малко повече от възможност за правенето на залог. 

Когато заговорим за печалби и изплащането на такива, винаги можем да открием, че това също е от водещите изисквания. Клиентите на тази индустрия могат да се радват на качествено обслужване, което трудно би могло да се открие във всяка друга сфера, освен това можем да забележим, че именно тук дискретността и точността са от особено значение.

 Все пак не трябва да забравяме, че има професионалисти, които искат обслужването на сметките да се случва веднага. Именно това поле продължава своето развитие в платформата на winbet bg online, където стандартът на обслужване продължава да бележи нови върхове. Стремежът на операторът е да успее да предостави разнообразни методи не само за захранване, но и за изплащане на печалби. Последната интересна иновация идва с помощта на мобилния оператор А1. 

Двете страни официално предоставят още една възможност на клиентите, които предпочитат да не използват своето електронно банкиране или друг метод за разплащане. За целта всеки клиент с договор от А1 може да захрани своята сметка чрез смс, получавайки обратно код за потвърждение. Времето за обработка на заявката е сведено до абсолютен минимум, а депозираните средства се отразяват в следващата месечна такса. Към този момент играчите могат дори да получат и 50% бонус с използването на този депозит, което практически спестява не само време, но и дава по-сериозни шансове за изява в бъдеще. 

Букмейкърът обаче не се ограничава само до този метод, можем да забележим, че са добавени и други възможности. Например откриваме, че касите на EasyPay и ePay.bg също могат да изпълняват тази функция, а изплащането на печалби се случва незабавно. CashTerminal и Skrill са също друга опция за клиентите. Нуждата от такова разнообразие изисква внимание в детайлите, както и време за подписване на споразумение, но именно това се разглежда като сертификат за качество във всеки конкретен бранд. Необходимото разнообразие дава възможност на всеки да инвестира в този вид забавления и подчертава анонимност, която все по-често се смята за изискване. 

Най-вероятно в близкото бъдеще ще започнем да гледаме с интерес и към още една конкретна опция - интегрирането на крипто валути като Bitcoin, които биха позволили на всеки клиент да обслужва сметката си с невероятни скорости. Имайки предвид самата функция на валутите, както и все по-честата им интеграция, именно букмейкърите ще направят следващата стъпка. Защо това е очаквана прогноза? Най-вероятно през следващите месеци ще започнем да наблюдаваме най-различни тестове, а и този вид разплащане добавя още едно звено на сигурност, премахвайки всички забавяния. 

Операторите няма да се възползват от курсовете, най-вероятно стойността на поставен залог няма да се различава по стойност спрямо най-често използваната валута, но плюсовете ще идват именно под формата на скорост. А след като заговорихме за сигурност, нека не забравяме, че всеки избран метод, който присъства в портфолиото на даден оператор, може да се смята за защитен по всички закони от държавен регулатор, банкова институция и самия оператор. Причината е, че изискванията за опериране във всяка една страна са особено високи и пропуски тук биха довели не само до санкции, но и до отнемане на лицензи, следователно докато говорим за забавление, то е гарантирано, но когато говорим за финансови транзакции - те са винаги защитени по най-високия възможен стандарт. 

Следователно не трябва да се изненадваме, когато най-различни фирми се опитват да подпишат договор, изборът на определен доставчик става след редица проверки и щом се озовава в списъка с компании, които обслужват клиенти на даден букмейкър, можем спокойно да се доверим или да изберем онзи, който е най-удобен.