Искате да залагате на футбол? Възползвайте се от тези функционалности!

Спорт

22-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Залозите на футбол са най-популярните, поне в Европа и в това няма нищо изненадващо. Букмейкърите отдавна знаят това и точно заради това към тях се насочва основният фокус, като благодарение на многото функционалности, които ги допълват, футболните залози са по-атрактивни от всякога.

Преди да започнете със залозите на футбол трябва добре да се запознаете със значението на коефициентите и това какво означават те. Най-общо казано, колкото по-нисък е коефициентът толкова по-малка ще бъде печалбата ви, но и потенциално ще имате по-голям шанс за печалба и обратно. На колкото по-висок коефициент заложите, толкова по-голяма печалба бихте завоювали, но и вероятността да загубите скача прогресивно.

В някои букмейкъри имате възможност да заложите на няколко отделни събития в един футболен мач, като например, победа за домакина, над 2.5 гола и под 10.5 корнера, което значително ще увеличи коефициента, но както вече споменахме, това ще е за сметка на увеличаването на риска. По традиция големите печалби при футболните залози се печелят при комбинация от няколко мача, тъй като коефициентите се умножават и бързо могат до скочат до изкушаващи стойности.

Като най-предпочитан спорт за залози, футболът често попада и сред промоционалните оферти на букмейкърите, а понякога те могат да бъдат доста добри, като например Bwin има начален бонус, който би могъл да ви даде страхотен начален тласък при залагането на футбол. Разбира се, съществуват още много и интересни предложения, увеличаващи шансовете ви за по-висока печалба.

Друга тясно свързана функционалност с футбола е опцията за кешаут, която беше радостно приветствана от всички залагащи, тъй като тя позволява да затворите залога още преди да е станало ясно, дали той ще бъде печеливш или губещ. Така, бихте могли да ограничите потенциални загуби или пък да жертвате част от печалбата си, в името на това да сте сигурни в успеха си. Кешаутът е особено популярен при футболните срещи, като много често ще го срещнете като опция към тях.

Едва ли има хора, залагащи футболни мачове, които не са изпробвали и възможността за залози на живо. Тръпката там е още по-голяма, тъй като вече нещата много повече зависят от твоята преценка спрямо случващото се на терена. Залозите на живо пък много често вървят ръка за ръка и с възможността за лайв стрийминг на дадената среща, а както по-удобно от това, в сайта, който залагаш да има и малък екран с изключването на конкретния двубой на живо?

Като на най-популярен спорт, футболът много често става и обект на прогнози и статистически анализи, които биха могли да ви помогнат да влезете още по-дълбоко в дадена среща и да имате по-добри шансове за успех при залог на нея. Дори в самите букмейкъри може да откриете подробна статистика за представянето на отборите, от която сами да направите изводите си, кой от тях би имал по-добрите шансове за успех. Разбира се, никога няма да имате пълна гаранция, така че рискът си остава на ваша отговорност.