Колко можем да спечелим от офертите за бонус без депозит на букмейкърите?

Спорт

23-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Промоционалните оферти, популярни още като бонуси от доста време са неразривна част от всеки уважаващ се спортен букмейкър. Тяхната роля е да мотивират или да поощрят потребителите в направата на залози. Макар първосигнално да се създава усещането, че бонусът е една определена сума, която просто ви се подарява, то това не е точно така. Всъщност бонусите обикновено идват под формата на безплатен залог, но за да се стигне до етапа, в които бихте могли да изтеглите потенциалните печалби от този залог, ще е необходимо да покриете още няколко изисквания. В повечето случаи ще ви се наложи да преминете през така нареченото завъртане на бонуса, при което се правят залози на конкретна стойност, няколко пъти по-голяма от тази на самия бонус.

Също така, най-често до подобни промоционални оферти се стига след като сте направили някакъв депозит към сметката си в съответния онлайн букмейкър. Често въпросният бонус е обвързан именно със стойността на този ви направен депозит.

Получаването на бонус не бива да се приема като парична награда, а по-скоро като възможност за игра в букмейкъра, в която няма риск от загуба на лични средства. Това е шанс да изпробвате даден залог, пък било то и по-рисков. Повече за философията на бонусите вижте на този линк, но не забравяйте, че букмейкърите добре са изчислили това, колко печелят и губят от предлагането на бонуси.

Всъщност, в повечето сайтове за залози си има отделна страница с налични бонуси и именно този тип оферти често играе ключова роля в това потребителят да избере да залага парите си именно в дадения букмейкър. Заради това, именно началните бонуси по традиция са най-изкушаващи, точно какъвто е и текущият winbet бонус за нова сметка, при които създаването на акаунт е доста добре мотивирано.

Както казахме по-горе, най-често за да получите бонус, трябва първо да депозирате пари в сметката си, но това условие не е задължително. Понякога, букмейкърите предлагат така наречените бонуси без депозит, които макар и да не са толкова грандиозни предложения, както останалите, са доста добра възможност за печалба без какъвто и да е риск. Практика е бонусите без депозит да се предлагат предимно към лоялни играчи или с други думи, такива които са залагали по-често. Един вид като благодарност за това, че залагат парите си именно в дадения букмейкър. Известяването за наличието на бонуса може да бъде получено на електронната поща или като уведомление в сайта. Разбира се, възможно е да има и други изисквания, но не и зареждането на пари по сметката.

Някои букмейкъри пък са решили да предложат специални оферти без залог под формата на игра, като например познаване на точен резултат на дадено дерби. В надпреварата се включват много потребители, но без да залагат от собствените си пари, като победителят печели предварително посочената сума. По този начин се очаква, че хората ще имат допълнителна причина да посетят сайта, а направят ли го, шансът да заложат реални пари на някакво събитие се увеличава допълнително.