Зелената Добринка Иванова от Девня влиза в политиката и пристана на Мая Манолова

Животът

18-10-2021, 08:49

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Така наречената „Зелена протестърка“ Добринка Иванова от Девня навлиза в политиката и вече е част от „Изправи се.БГ! Ние идваме!, пише ПИК. Тя е на 13-то място в листата на движението във Варненска област. Добринка Иванова е лидер на местното движение „Дишай Девня“, като обича да организира протести и да се изявява по медиите. „Всъщност се оказа, че прави всички акции с цел навлизане в политиката и да става популярна. Вече нямаме доверие в нея и в движението „Дишай Девня“. Всичко е било една голяма лъжа“, коментират нейните съграждани от кв. „Химик“, от където е тя. Хора вече напускат и движението „Дишай Девня“. На последните им акции ходят по 5-6 човека. 

Мая Манолова развлачаше и показваше Добринка Иванова и в Народното събрание във връзка с италиянския боклук, което се оказа една пиар акция. Но Добринка си изигра добре картите. Тя отдавна се опитва да влезе в политиката. Още през 2017 г. се въртеше около партията АБВ, която сега е част от коалиция с БСП, обясняват нейни приятели. Георги Първанов и Румен Петков не повярваха в нея. След това се въртеше около зеления октопод, партиите „Зелено движение“ и „Демократична България“, които също не я прегърнаха. При зелените всичко става въпрос за пари и власт. 

Добринка Иванова от кв. "Химик", както е известна в Девня, обича да звъни по местните и варненските медии. Тя ги занимава с измислени проблеми, за да атакува общинската власт, като манипулира обществеността с "екобомби", коментират нейните съграждани. Тя го играе партизанка и атакува всичко в града. Но едва ли вече някой и вярва в Девня. Борбата е за кокала.