Илиан Илиев определи групата на Черно море за мача с Царско село

Спорт

05-11-2021, 14:24

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Царско село от 14-ия кръг на efbet Лига. От нея отпаднаха Стефан Велев и Родриго Вилела, които все още не са възстановени от травми, и Пабло Гарсия, който изтърпява наказание. Аут за срещата са още Сами Ел Анаби, Фоде Гираси и Мартин Милушев.

Двубоят между Черно море и Царско село е в събота от 12,30 часа. Срещата между Черно море и Царско село е в събота, 6 ноември от 12,30 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за двубоя е 7 лева и ще се продават в деня на мача два часа преди началото на срещата.

За всички желаещи да наблюдават няма ПФК Черно море ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, за да могат да присъстват на стадиона. Пунктът ще работи в събота от 8,30 часа до 11,30 часа и ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети. Цената на тестовете е преференциална – 8 лв. за антигенен тест, като останалата част от парите за него се поема от клуба.

ПФК Черно море припомня на желаещите да гледат мача на живо да си купуват билети само ако имат валиден сертификат. Хора без сертификат за завършил цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест, и с лични карти няма да бъдат допуснати на стадиона.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Калин Георгиев, Зе Гомеш, Евгений Сердюк, Джеваро Непомусено.