Спортни залози в интернет - какво трябва да знаем?

Спорт

24-11-2021, 10:44

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В онлайн пространството съществуват множество опции за залагане на спортни мачове. Прогнозите за футбол са сред най-популярните, но също така има и много други варианти като баскетбол, хокей, тенис, конни надбягвания, снукър и други. Всичките тези възможности ни предоставят така наречените букмейкъри. Те представляват заложни къщи, които приемат нашите прогнози и изплащат печалбите ни или съответно взимат стойността на залога ни при негативен развой на нашето предвиждане.

Колкото и да са сходни като интерфейс и опционалности, букмейкърите все пак имат своите разлики. Добре е да открием такива сред тях, които предоставят повече гъвкавост, повече възможности и по-добри условия като цяло.

Как да изберем своя букмейкър?

Преди да се спрем на конкретно буки, или пък на няколко такива, които са ни грабнали окото е хубаво да направим регистрации в колкото е възможно повече сайтове, тъй като винаги има бонус за нови клиенти. Ако досега не сме използвали конкретната платформа за залагания, то навсякъде ще получим първоначална допълнителна стимулация, която просто не си заслужава да пропуснем като възможност. По този начин ще можем и да се запознаем с конкретните букмейкъри от първа ръка и ще разберем кои ни допадат повече и кои не чак толкова. След като сме направили тази първоначална крачка е хубаво да селектираме такива сайтове, които имат високи ставки и които ни предоставят множество пазари. Добрите коефициенти автоматично ни носят математическо предимство, докато множеството опции за залог увеличават възможностите ни за предвиждане. Друг важен критерий е наличието, и също така високата стойност на възможността за кеш аут. Добре би било и самата платформа, на която играем основно да работи бързо и изчистено, да има приятен интерфейс и да върви плавно както през уеб, така и през мобайл.

Кои букмейкъри са популярни в България?

България е държава, в която спортните залози са на почит. Макар и да не сме многобройна нация, явно мнозинството от нас обичат да отправят предвиждания и затова има не един, а няколко родни букмейкъра, както и множество международни. Сред най-популярните в страната ни са Ефбет и Уинбет, а сред чуждестранните букита, които се радват на голям интерес у нас срещаме Bwin и разбира се Bet365. Ефбет е известен с високите си ставки и многобройните си пазари. От стойността на кеш аута обаче, и начина, по който върви самата платформа от гледна точка на скорост, определено има какво да се желае. Уинбет имат приятен, макар и леко бавен интерфейс, ала тук отново кеш аута не е на необходимата висока стойност. Bwin има един от най-добрите първоначални бонуси – 100% бонус при депозит до 222лв. Накрая, но не и на последно място идва най-известният в целия свят букмейкър – английският хазартен гигант Bet365. Това е една от най-изчистените платформи, с най-добрите опции за пазари и стойности на кеш аута. Разбира се, всяко едно нещо може да бъде подобрено, но сякаш Bet365 за близо до перфектността.

Няма толкова грешен букмейкър, колкото грешен би могъл да се окаже начинът, по който го използваме. Ако успеваемостта на предвижданията ни е добра, то ще бъдем доволни от всяко едно буки. За да увеличим собствените си шансове за успех обаче, е важно да имаме колкото е възможно повече регистрации на повече места.