При спецакция във Варна: Задържаха 34-годишен наркодилър рецидивист

Крими

24-11-2021, 19:03

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В жилището му са намерени и иззети боеприпаси, електронни везни, известна сума пари, както и 8,22 г метамфетамин, 95,54 г канабис, част от които разпределени в пакетчета и приготвени за продажба

В хода на специализирана полицейска операция по противодействие разпространението на наркотици на територията на гр.Варна, непосредствено след продажба на наркотични вещества, е задържан 34-годишен, с криминалистически регистрации и вече 4 пъти осъждан мъж от областния град. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището му са намерени и иззети боеприпаси, електронни везни, известна сума пари; 8,22г метамфетамин, 95,54г канабис, част от които разпределени в пакетчета и приготвени за продажба, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна.

С постановление на наблюдаващия случая прокурор З.К. ще бъде задържан за срок до 72 часа с цел довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение, съобщават от пресцентъра на прокуратурата.