Даниел Димов: Готови сме за пролетта, нуждаем се от феновете!

Спорт

17-02-2022, 19:33

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора


Капитанът на Черно море Даниел Димов сподели, че отборът е готов за старта на пролетния дял на шампионата в efbet Лига. "Моряците" започват с домакинство на шампиона на България Лудогорец тази неделя от 15:15 часа на стадион "Тича" във Варна.

"Направихме добра зимна подготовка, като се има предвид метеорологичните условия в България. Изиграхме 7 контроли, в които се представихме на добро ниво. Най-важното е, че нямахме контузии, с изключение на мен - пропуснах известен период. Но вече съм добре и очаквам официалните мачове. Смятам, че сме подготвени за пролетния полусезон", каза Димов.

Най-опитният футболист в състава на варненци призова феновете на клуба да подкрепят отбора още от първия официален мач за 2022 година. "Предстои ни изключително труден и същевременно важен двубой. Нуждаем се от нашите привърженици, за да продължим доброто представяне на отбора от есента. Наясно сме, че няма да е лесно, затова аз и целият ни колектив призоваваме феновете отново да ни подкрепят още в неделя", завърши капитанът на Черно море.