DARA представи новия си албум с впечатляващо шоу

Варна Лайф

21-04-2022, 16:40

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Заедно с Любо Киров изпълниха новия си дует „Вече няма как“

Малко след появата на първия си студиен албум, DARA отбеляза премиерата с впечатляващо шоу в препълнената зала на Joy Station. Заедно с цяла армия от танцьори, тя подари на присъстващите бурни емоции, безспирни танци и много музика. Вечерта стартира със светлинно шоу и визуализации, предхождащи появата на DARA и заглавната песен от албума „Родена такава“. Малко по-късно заедно с нея на сцената се качи неповторимият Любо Киров, с когото тя изпълни чисто новия дует „Вече няма как“. Наситена с много изненади, програмата продължи с песните „Недей“, „Mamacita”, “Соса Маже“ и още.

Специален гост на събитието бе и рапърът Matteo, който кацна директно от Букурещ, за да подкрепи DARA и заедно да изпълнят сингъла “Call Me”, който прекара 9 седмици на първо място в класацията за най-излъчвани български песни.

В края на концерта певицата използва възможността да благодари на Милен Данков за режисурата и хореографията, на N.A.S.O за музикалното оформление, на Саня Армутлиева и екипа на „Вирджиния Рекърдс“ за непрестанната подкрепа и на всички партньори (Hell Energy, Bellebox, The Voice радио и телевизия, радио Витоша), които я следват в сбъдването на големите мечти.