Трудова борса с акцент върху туризма ще се проведе днес в Юнашкия салон

Мисия Варна

28-04-2022, 09:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Началото е в 10:30 часа

Обща трудова борса ще се проведе в гр. Варна в края на месец април. За поредна година, Агенцията по заетостта, Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Варна и Дирекция „Бюро по труда” – Варна ще съберат на едно място търсещи работа лица и работодатели. Във връзка с предстоящия туристически сезон се организира трудова борса, с акцент върху сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Събитието ще се проведе на 28.04.2022 г. (четвъртък) от 10:30 часа в Юнашки салон, на адрес: гр. Варна, бул. „Христо Ботев“ № 1.

Срещата могат да посетят всички лица, търсещи лица, които ще могат да се запознаят с предложенията за свободни работни места във фирми от различни браншове, в т.ч. и от туристическия бранш. Трудовата борса предоставя възможност и на украински граждани, установили се в града и неговите околности, които желаят да започнат работа в България.

Трудовата борса ще даде възможност на представителите на бизнеса в областта на хотелиерството и ресторантьорството да представят своите оферти и да се срещнат на място с кандидатите за работа. Работодателите, които искат да участват, могат да се свържат с организаторите от бюрото по труда във Варна.

Очаква се тези, които желаят да получат нови и интересни предложения за работа да представят своите автобиографии на място!

Същевременно Агенция по заетостта, чрез Бюрата по труда в областта и специално създадените за целта мобилни екипи, продължава своевременно да информира и консултира украински граждани за възможностите за работа, условията за живот и труд в страната и различни социални услуги. Украинските граждани получават консултации на място в бюрата по труда или при посещение от мобилен екип в обектите по настаняване.