Красен Кралев с три въпроса към областния управител на Варна

Мисия Варна

28-04-2022, 09:49

Снимка:

архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Въпросите му са свързани със събитията около моряците от блокирания в Мариопул кораб "Царевна"

Народният представител Красен Кралев отправи три въпроса към областния управител на Варна Благомир Коцев, свързани със събитията около моряците от блокирания в Мариопул кораб "Царевна".

Ето какво написа Кралев на профила си във Фейсбук:

"Във връзка с огромния интерес, който варненци проявяват към събитията около моряците от блокирания в Мариупол м/к “Царевна” и връзката на областния управител на Варна Благомир Коцев с мениджмънта и фирмата собственик на кораба, ще си позволя да задам следните въпроси:

1. Кога Коцев ще отговори на варненци за връзката си с м/к.“Царевна“, с неговия мениджър Даниел Стефанов и с шефа на менинговата агенция Николай Стефанов, който е и областен координатор на „Продължаваме Промяната“ във Варна?

2.Кога ще информира обществеността и семействата на останалите 5-ма моряци на борда за предприети мерки за тяхната евакуация и завръщане?

3. Кога ще отговори на варненци на въпроса защо Дойче банк запорира дялове във фирми под контрола на неговото семейство, в които са преплетени и имената на Николай Стефанов и Даниел Стефанов?

Добре ще бъде нашите избиратели да получат отговори на въпросите преди очертаващата се скорошна оставка на проваленото правителство на Кирил Петков."