Добра новина за халф в Спартак Варна

Спорт

10-07-2023, 13:42

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев въздъхна с облекчение, тъй като прегледът му показа, че един от основните му полузащитници се е разминал с тежка контузия.

„Соколите“ влизат като фаворити в новото първенство на Втора лига, макар че през това лято започнаха да градят нов отбор, който тепърва ще се развива във времето.

Треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев въздъхна с облекчение, тъй като прегледът му показа, че един от основните му полузащитници се е разминал с тежка контузия. Даниел Начев е с увредени връзки на глезена и ще пропусне първите мачове от новото първенство във втория ешелон, но ще се завърне на терен през август.

В Спартак възлагат големи надежди на юношата на Левски за тази кампания, тъй като има страхотни качества и е силен с топка в краката, но поради различни причини не успя за разгъне потенциала си през първите си два сезона с екипа на „соколите“.

За него варненци платиха 40 000 лева на „сините“, но ако Начев се развихри и показва игра, адекватна на неговите качества, при евентуална продажба след време „соколите“ ще си избият с пъти инвестицията.