Феновете на Черно море пак недоволни от БФС

Спорт

20-07-2023, 11:58

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Феновете на Черно море отново са недоволни от БФС. Те излязоха с ироничен текст в официалната Фейсбук страница на Националния фенклуб във връзка с преместването с 15 минути на началния час на домакинския мач с Хебър в неделя. Вместо в 18,45 часа, двубоят на "Тича" ще започне в 19,00.

"Адмирации за хората от БФС! Днес те доказаха, че ние не сме били прави - те наистина милеят за футбола и феновете по стадионите! Радваме се, че управлението на г-н Борислав Михайлов най-после дава подобаващи резултати, а в централата в Бояна се работи на експертно европейско ниво!

Сигурни сме, че за тези 15 минути метеорологичните условия ще се изменят коренно, а разликата в температурите ще предразположи към провеждането на един истински футболен празник!

Вярваме, че в преместването на нашия мач с 15 минути, а този на ПФК "Левски", който по програма започва в събота по същото време, с 30 минути, няма нищо нередно или тенденциозно, а е плод единствено на задълбочен анализ от страна на ръководните органи, съвместно с техните колеги от НИМХ към БАН!", пишат феновете на "моряците".