Теодора Стефанова представя второто издание на книгата си „Осмото чувство – ключът към Вселената“

Варна Лайф

25-07-2023, 15:11

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 10 август в Голямата зала на Фестивалния и конгресен център във Варна от 17:00 часа авторката, заедно с присъстващите, ще проведе беседа на тема „Изкуственият интелект и нашето бъдеще“.

Теодора Стефанова представя второто издание на книгата си „Осмото чувство – ключът към Вселената“. Тя ще обиколи 12 града в страната и ще разкрие тайните на бъдещето.

Разтърсващата книга разкрива тайни, след които „нищо няма да е същото“. Нищо няма да изглежда така, както сме си представяли. „Ние сме силата и светлината. Да отворим сърцата си и изпълнени с любов да вярваме в доброто бъдеще“, посочва Стефанова.

По време на представянето на книгата в 12 града всеки присъстващ ще може да се срещне с нея на живо.

На 10 август в Голямата зала на Фестивалния и конгресен център във Варна от 17:00 часа Теодора Стефанова заедно с присъстващите ще проведе беседа на тема „Изкуственият интелект и нашето бъдеще“.

Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тези свои способности вече 30 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони.