Стартират записванията за 11-ия сезон в АМФЛ - Варна

Спорт

09-08-2023, 16:36

Снимка:

АМФЛ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

През последния шапмионат на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак" се изявяваха рекордните 54 отбора.

Един от най-дългогодишните турнири стартира 11-ия си сезон. Става дума за Аматьорската минифутболна лига - Варна. В момента текат записванията на отборите, които желаят да участват, като крайният срок е 28 август.
През последния шапмионат на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак" се изявяваха рекордните 54 отбора, като организаторите се надяват, че и през новия сезон ще има толкова сериозен интерес. Преди година настилката на двете игрища бе изцяло подменена и сега условията за игра са перфектни.
 
Записванията стават чрез регистрационната форма на сайта amfl-bg.com/varna, както и на телефон  0886747777. В зависимост от броя на участващите отбори, те ще бъдат разпределени в няколко дивизии. 
 
Семейството на АМФЛ е изключително голямо в цяла България като се организира в над 15 града в страната, а организаторите от Варна са сред най-опитните. В сайта на турнира има подробна информация за развоя на всеки мач със състави, голмайстори и картони. Има и статистика на отборите, класирания, програма, новини и други интересни неща.