"Най-дългата вечеря на плажа" и тази година в Аспархово

Мисия Варна

14-08-2023, 14:53

Снимка:

район "Аспарухово"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Организаторите и тази година са подготвили невероятни изненади за всички гости.

И тази година район "Аспарухово" и с финансовата подкрепа на община "Варна", организира "Най-дългата вечеря на плажа". Програмата на 19 август започва от 19:30 и ще продължи до 23.30 часа на плажа в Аспарухово между ресторант "Плевнята" и "Мидената къща". Заповядайте поне един час по - рано, за да заемете по - близки места до сцената.
 
Организаторите и тази година са подготвили невероятни изненади за всички гости. Ще има разнообразна музикално - артистична програма като започваме с най - малките и за тях сме подготвили жонгльорско шоу и анимация с танци, Гайдарски квартет "Диньо Маринов" и Ансамбъл "Елбетица", Въздушен и партерен атракцион "Арт денс" с шоу балет, огнено и светлино шоу "Палячи", Елица Тодорова - "Евровизия" и нашите специални гости на тазгодишното издание дует "Ритон". 
 
"Елате не само да се повеселим и да се наслаждаваме на богата артистично-музикална програма, но и да покажем дух на заедност и съживяване на човешките взаимоотношения!
Очакваме ви с единственото условие да си носите постелки, нещо за хапване и пийване, нещо връхно ако ви стане хладно както и доброто си настроение!", пишат организаторите.