Варна ще бъде домакин на международен лагер по бойни изкуства KWU SENSHI

Спорт

18-08-2023, 14:06

Снимка:

SENSHI

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 16 септември ще се проведе и международната гaлавечер SENSHI 18.

В дните от 14 до 17 септември 2023 г. в гр. Варна ще се проведе международен тренировъчен лагер по бойни изкуства, организиран от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), като в него ще вземат участие бойци от различни държави.

Лагерът KWU SENSHI ще предостави свободен достъп за всички последователи на бойните изкуства, които се стремят постоянно да учат, да надграждат и да развиват бойните си умения, независимо дали са начинаещи или опитни бойци. Участниците в лагера ще придобият редица нови умения, повече увереност, техническа подготовка и ще се срещнат с едни от най-големите спортни легенди на живо.

Разходите за организацията и провеждането на тренировките в лагера се поемат от организаторите на международното събитие. Мастър класовете в периода 14-17 септември ще се състоят в един от най-добрите спортни комплекси във Варна – престижният спортен център SENSHI Gym.

Специални гости, инструктори и водещи на международния лагер във Варна ще бъдат К-1 легендите Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, заедно с Анди Сауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп и Сенсей Петър Мартинов.

Регистрация за участие в предстоящия KWU SENSHI лагер може да направите с попълване на Формата за кандидатстване, която трябва да изпратете на e-mail адрес: [email protected] най-късно до 25 август 2023 г. Минималната възраст за записване и участие в лагера е 16 години.

Местата за KWU SENSHI лагера през септември са ограничени, така че препоръчваме на заинтересованите участници да се регистрират до крайния срок, с като по този начин ще се включат в приключение, което ще им донесе не само нови знания, но и запомнящи моменти и дори приятелства с бойци от цял свят.

SENSHI 18 ще се проведе на 16 септември от 18:30 часа в гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, с арена на плажа при ресторант „Море“. Бойната карта на международната гала вечер ще включва 12 спиращи дъха двубои с бойци от 14 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI.