Легенда на Черно море: Можем да прекъснем черната серия срещу Лудогорец

Спорт

18-08-2023, 15:20

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Легендата на Черно море Тодор Марев очаква красив мач с Лудогорец в неделя вечерта на „Тича“.

„Двата отбора са на много високо ниво в момента и със сигурност ще предложат най-доброто от себе си. Трудно е да се правят прогнози кой ще спечели, но моето желание, разбира се, е това да бъде родният ми Черно море. Предвид качествата на играчите и добрата форма, в която се намират, очаквам красив мач“, заяви Марев.

„Вярно е, че Черно море е в дълга серия от загуби срещу Лудогорец, но ми прави впечатление, че в последните срещи им се противопоставяме успешно, но поради малшанс и странични фактори не можем да вземем точки. Особено в Разград, когато са се намесвали и съдиите. От началото на сезона обаче реферите свирят добре и не правят грешки, така че очаквам да се справят и с двубоя на „Тича“, и съдийството да остане на заден план“, добави рекордьорът по изиграни мачове за „моряците“.

„При Лудогорец може и да има натрупана умора при някои играчи, но от друга страна те разполагат с дълга и равностойна пейка, и това няма да им се отрази на играта. Хубаво е, че този мач между тези съперници сега е във Варна и Черно море ще разчита и на 12-ия си играч – феноменалната си публика. Надявам се нашите да продължат да трупат точки в следващите срещи“, каза още Тодор Марев.