Вандали разхлабват болтовете на пейките в парка в Долни чифлик

Животът

18-08-2023, 18:30

Снимка:

община Долни чифлик

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От 2 седмици паркът е под видеонаблюдение. Така че вандалите, които рушат общинската собственост там, лесно могат да бъдат идентифицирани посредством поставените камери, заяви кметът Красимира Анастасова.

Пейките в парк „Армейски“ в гр. Долни чифлик се клатят и са опасни за децата и техните родители, съобщи във Фейсбук групата „ОLX – Долни чифлик“ Галин Янев.
 
Потърсихме за коментар кмета на общината Красимира Анастасова. „Тази сутрин проверихме подадения сигнал. Отидохме с общински служители в парка и те тестваха всички пейки – каза г-жа Анастасова. - Доста от тях наистина се оказаха нестабилни. Според нашите специалисти това се дължи на факта, че болтовете на повечето пейки саразхлабени умишлено. На някои от пейките болтовете липсват. Нашите служители веднага започнаха да затягат сглобките на пейките.
 
Искам да предупредя всички, че от 2 седмици паркът е под видеонаблюдение! Така че вандалите, които рушат общинската собственост там, лесно могат да бъдат идентифицирани посредством поставените камери и съответно санкционирани по Наредбата за опазване на обществения ред.
 
Благодаря за сигнала. Призовавам всички жители на общината, ако констатират някакви нередности, веднага да ни алармират на тел. 051422480, чрез контактната форма на сайта на общината - https://dolnichiflik.bg/, или на електронна поща [email protected]“ – каза още г-жа Анастасова.