Божил Колев: Горд съм с този Черно море

Спорт

21-08-2023, 16:54

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

„Трябва да се отдаде дължимото и на Илиан Илиев", заяви легендата на "моряците".

Легендата на Черно море Божил Колев изрази задоволство от силния старт на отбора в първентвото.

„Моряците“ записаха равен и пет поредни победи в първите шест кръга и са лидер в ксласирането, като последния им успех бе снощи над Лудогорец на „Тича“.

„Изпитвам огромно удоволствие да гледам този отбор на Черно море, който е правен търпеливо през последните няколко сезона. В момента Черно море има изграден отбор с ярки индивидуалности в него и най-хубавото е, че печели победи със стил“, каза Колев пред Novsport.com.

„Трябва да се отдаде дължимото и на Илиан Илиев, който върши прекрасна работа и се справя във всяко едно отношение. Важно е да се припомни, че през последните години Черно море продаде много добри футболисти, но Илиан успява да намира равностойни техни заместници и да прави така, че Черно море да има солиден състав, който респектира всеки у нас“, каза още гениалният бивш защитник.

„Черно море функционира като една добре смазана футболна машина и благодарение на Илиан Илиев има ясен план за противодействие срещу всеки. „Моряците“ логично побеждават, а футболистите повишават цените си за удоволствие на всички черноморци“, добави Божил Колев.