Албена посреща своята 54-та годишнина

Туризъм

23-08-2023, 15:12

Снимка:

Албена

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

По традиция, на 24 август ваканционно селище “Албена” ще стартира продажбите за Лято 2024.

Навръх рождения си ден, който ваканционно селище “Албена” отбелязва на 24 август вече 54 години, комплексът ще организира богата културна програма, с която да отбележи празника.  

Денят ще започне с пъстро дефиле на фолклорни състави, част от международния фестивал Stars of the world. Участниците ще преминат парадно през алеите на Албена два пъти през деня - предиобед и следобед, изпълнявайки традиционни песни, музика и танци, като към тях ще се присъединят и циркови артитси. Вечерната програма ще започне в 20:45 ч. с детска дискотека на плажната Ganvié Beach Arena. В 21:30 ч. на сцената ще се качи емблемата на българската музика Стефан Вълдобрев, заедно с формацията Обичайните заподозрени. В 23:00 ч. фойерверки ще озарят небето над залива, а заедно с тях ще бъде разрязана и празничната торта. Партито ще продължи в съседния Ganvié Beach Bar с музиката на DJ Теди Джорджо. Входът за концертната програма е безплатен.

По традиция, на 24 август ваканционно селище “Албена” ще стартира продажбите за Лято 2024. До края на м. септември желаещите да резервират ще могат да го направят при запазени цени от Лято 2023 и с допълнителни 10% отстъпка. Всички гости на комплекса ще получат и специален промоционален код за намаление от 10% за новогодишните оферти.