Родолюбци поставиха лика на Апостола в Суворово

Животът

27-08-2023, 09:30

Снимка:

RNS

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Ликът на Левски ще остане тук, за да може всеки, който минава да си напомня, че едно малко действие значи много повече от всяко едно добро намерение.

Това написа в социалната мрежа известният с родолюбивите си дела Валентин Георгиев по повод билбрда 6 на 4 метра с лика на Апостола, който е монтиран на един от изходите на Суворово, съобщи RNS.

Той разказва, че повече от 15 години различни родолюбиви инициативи са част от философията му за това, какво трябва да правиш, ако имаш възможност. Не финанси, а усещане и дълг към хората, заради които ни има.

Във времена на разделение, във времена, когато най-много имаме нужда от обединение, трябва да намерим начин да се обърнем към личностите, жертвали живота си, за да ни има нас. Народ, който няма памет, няма и бъдеще, затова заедно с приятели решихме да поставим образа на един от най-важните личности в историята ни – Васил Левски, за да може всеки, който е забравил, да си припомни, че „Дела трябват, а не думи“! Актуални и до днес са посланията на Левски. Те са нашия пример и увереност, че по-доброто бъдеще е само и единствено следствие на осъзнати и смели действия, категоричен е бизнесменът и общественик – стопанин на  Пикник и риболов Николаевка.