Организаторът на „Мис Варна“: Победителката Елизабет е варненка и отговаря на всички критерии на конкурса

Варна Лайф

27-08-2023, 23:43

Снимка:

LifeOnline.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От „Мис Варна“ осъдиха политизирането на конкурса и търсенето на евтина сензация.

Специално пред репортер на LifeOnline.bg, Мира Матеева – собственик на модна агенция Vip Fashion Group и организатор и лицензиант на конкурса „Мис Варна“ изрази разочарованието си от коментарите за произхода на победителката в конкурса „Мис Варна - 2023“ Елизабет Кравец.  

„В качеството си на организатор на конкурса Мис Варна се налага да внеса малко светлина сред безумните и некомпетентни постове и коментари!

Избраната за Мис Варна 2023 - Елизабет Кравец живее във Варна от 10 години и присъствието и в България няма нищо общо с войната в Украйна, което прави политизирането  на нейната победа нелепо.

Тя е със смесен произход, както много хора избрали да се развиват в нашата красива родина. Познавам я от четири години и е прекрасно младо момиче, което е израснало тук и вижда бъдещето си в България.

Доказателство за гореспоменатото е, че Елизабет представя от години България по цял свят, тъй като е състезателка по спортни танци с множество международни титли от името на България и в полза на България, сред които 7-мо място на световно първенство и неколкократна абсолютна шампионка на България!

От години е част от спортен клуб Варна...Тя е повече българка от много българи!

Освен това регламента на конкурса изисква победителката да живее ТРАЙНО във Варна, както и куп други критерии, на които тя напълно отговаря!

Изумена съм как е възможно да се пишат такива безумици и да се търси скандал там, където го няма?!".