Не пропускайте да запазите своите места на SENSHI 18

Спорт

01-09-2023, 10:15

Снимка:

SENSHI 18

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Атрактивният боен спектакъл ще предложи на публиката интересен подбор от силни и атлетични бойци, които ще се изправят един срещу друг в титанични сблъсъци.

Наближава бойната гала вечер SENSHI 18, а организаторите обещават двубои с водещи международни бойци, изпълнени с високо напрежение за всички почитатели на бойните спортове. SENSHI 18 ще бъде незабравимо изживяване за всички, които обичат динамиката и виртуозността на бойните изкуства.

Атрактивният боен спектакъл ще предложи на публиката интересен подбор от силни и атлетични бойци, които ще се изправят един срещу друг в титанични сблъсъци. Събитието представлява невероятна възможност за феновете на бойните изкуства да се потопят в света на адреналина и екшъна, който SENSHI винаги представя.

SENSHI 18 ще се проведе на 16 септември от 18:30 часа в гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, с арена на плажа при ресторант „Море“. Бойната карта на международната гала вечер ще включва 12 зрелищни двубои с елитни бойци от 14 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI.

Местата са ограничени и поради големия интерес към събитието препоръчваме на зрителите да побързат и вземат своите билети, за да се насладят на изключителното бойно шоу от първо лице.

Билетите за международната бойна гала SENSHI 18 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Не пропускайте възможността да станете част от епичното спортно събитие, където бойните техники и силните емоции са на най-високо ниво!