Избират Мисис Варна 2023

Варна Лайф

11-09-2023, 18:04

Снимка:

Мисис Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Носителката на короната трябва да притежава красота, стил, класа, позитивизъм и да е готова да се включи в благотворителни кампании.

След като варненки покориха Мис България и Мис Свят България е време да изберем и Мисис Варна, която да ни представи на Международна сцена. 

Финалът ще се състои утре 12.09.2023 година от 19:30 часа. Водещи ще са популярната тиктоукърка Kitty K. - Катерина Кръстева - Кралица на Варна 2023 и Десислав Димитров - DESSO, известен като доайена на модата във Варна.

Специално участие ще вземат Джаз и поп сензацията Ангелина Милева, която е и пианист от Световна класа, виртуозът на китарните струни - Георги Петранов, ангелогласната Бриана Гранде, Никол Про, и не на последно място звездите на бъдещето Stars Academy.

Организатор на конкурса и собственик на търговската марка е Ева Добрева, носителка на титлите Мис Азия Глобал - България 2017 и Мис Свят България.

Носителката на Короната Мисис Варна трябва да притежава красота, стил, класа, позитивизъм и да е готова да се включи в благотворителни кампании. Мисис Варна и ще има правото да представи страната ни на международната сцена. Не пропускайте звездното шоу с 10 красиви, талантливи и умни претендентки за короната. Вход: 10 лв., част от които по традиция, се предоставя за благотворителна кауза във Варна.