Голямо количество наркотици иззеха във Варна

Крими

15-09-2023, 15:01

Снимка:

ОД на МВР - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Спипаха рецидивист да продава марихуана на детска площадка.

Голямо количество наркотици е иззето в хода на продължилата спецоперация по противодействието разпространението на наркотици във Варна, съобщиха за Varnautre.bg от пресцентъра на ОД на МВР в морската столица.

Над 6 кг марихуана, подготвена за продажба, количество метамфетамин и хашиш са намерени и иззети вчера. Наркотичните вещества са открити в рамките на продължилите процесуално-следствени действия в обект, обитаван от задържан предишния ден,  отглеждал марихуана в апартамент в жк „Чайка“. Работата по досъдебното производство продължава.

Също вчера, в момент на продажба на марихуана на детска площадка във Варна, е задържан 31-годишен рецидивист, живущ в областния град. Резултатът е благодарение на незабавната реакция на криминалистите след получена оперативна информация. Иззети са 18 пакетчета, съдържащи общо около 18 г марихуана.

В рамките на деня криминалистите са установили и задържали още общо 13 лица на възраст от 16 до 36 години, а работата по документирането на случая продължава.