Илиан Илиев: Не задържахме нивото, но съм доволен

Спорт

16-09-2023, 06:30

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

„Няма лесни мачове у нас“, отсече треньорът на Черно море.

„Когато вкараш - е добре, независимо кога. Не трябва да допускаме моменти, в които губим инициативата. В някой мач това може да ни изиграе лоша шега.“

Това каза треньорът Илиан Илиев след поредната победа на Черно море.

Този път „моряците“ спечелиха с 2:0 срещу гостуващия Берое и продължиха най-добрия старт в историята си, оглавявайки временното класиране на efbet Лига 23 точки след 7 победи и само 2 равенства.

„Мисля, че до 70-а минута някъде правехме каквото трябва. После дадохме инициативата, а не трябва. Много неща ставата за 20 минути. Като цяло съм доволен от футболистите. Имаше неизвестност от това, но завършихме добре. Имахме почивка заради паузата, в която не успяхме да играем контрола. Не задържахме нивото, но съм доволен от играчите. Добре бяхме срещу отбор с 3-5-2 и не го оставихме да ни направи ситуации“, посочи той.

„Предните години допускахме неприятни резултати. Няма лесни мачове у нас, но се надявам да подхождаме както днес в следващите мачове. Съперникът не е чак такъв дразнител за публиката, но усетихме подкрепа. Точно опитните хора трябва да задържат концентрацията на всички“, допълни Илиев.

„Имаме двама-трима изпълнители, но помните, че в предния мач изтървахме дузпа. Наско засега ги изпълнява добре. Не ни е фикс идея да имаме изпълнител, а да играем добре. С Брено Тейшейра не е добре ситуацията с документите, може би чак след октомврийската пауза ще бъде готов за игра.“