Минало и настояще се преплитат в конкурса „MISS IN LOVE WITH THE WIND“ в Равадиново

Варна Лайф

16-09-2023, 15:21

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Победителката и носителката на короната ще представи България на световния конкурс „Miss Tourism World 2023“.

За първи път замъкът „Влюбен във вятъра“ край Равадиново ще бъде домакин на конкурса „MISS IN LOVE WITH THE WIND“. Събитието ще се проведе тази вечер от 19:00 часа, като ще предложи истинска наслада за сетивата и ума. Живописната и своеобразна атмосфера на замъка, ще бъде озвучена от прекрасните изпълнения на Старозагорската опера.

Спектакълът ще се проведе в три кръга, като всеки един от тях ще носи своята препратка към историческото минало. Ето защо хореографът на конкурса Божил Николов е категоричен, че този конкурс се различава от всички останали, съчетавайки по невъобразим начин вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ти.

Още в първото дефиле участничките ще се повяват пред гостите с древноримски туники, създавайки истински мост във времето, през който зрителите ще усетят древността. „Целта на конкурса „MISS IN LOVE WITH THE WIND“ е да провокира участници и гости да се запитат как са живели хората в миналото. Да създаде у тях необходимост да научат повече за отминалите времена, мотивираме младите хора да научат нещо ново.“, разказва Божил Николов и добавя: „Не случайно организираме този конкурс в замъка. Защото той е в 10-те световни забележителности в света и е обявен за най-добра туристическа дестинация у нас.“

За да подчертае уникалността на архитектурния шедьовър на замъка, организаторите са подготвили специално компютърно осветление, което ще допълва специалните декори, изработени за конкурса. За водещ на конкурса бе поканен модният и PR специалист от Варна Десислав Димитров - Desso, а негова сценична партньорка ще бъде певицата Моника Карагенова. Победителката и носителката на короната ще представи България на световния конкурс „Miss Tourism World 2023“.