Варненката Катерина Кръстева спечели „Miss in love with the wind“

Варна Лайф

17-09-2023, 12:20

Снимка:

Десислав Димитров - Desso

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя спечели правото да представи България на “Мис Туризъм Свят” през ноември в Китай.

Катерина Кръстева от Варна е първата носителка на приза „Miss in love with the wind“, тя спечели правото да представи България на “Мис Туризъм Свят” през ноември в Китай.

Красавицата е модел, актриса и инфлуенсър на 18 години от морската столица Варна, по известна с псевдонима си Kitty K. Тя се състезава в конкуренция с още 11 момичета от цялата страна в три кръга избрани сред прецизен предварителен кастинг.

В първи кръг участничките дефилираха със старинни римски одежди, във втори с бански костюми, а в третия с официалните рокли на Галина Иванова, която преди дни се завърна от “Трансилвания фешън Уик”.

Целият конкурс премина под съпровода на симфоничен оркестър, а между туровете солистите на старозагорската опера изпълниха популярни оперни етюди. История и съвременност стилно се преплетоха в атриума на двореца “Влюбен във вятъра” - домакин на проявата в Равадиново.

Почти цялото събитие бе като сюжет от приказка. В ролята на водещи влязоха варненския PR експерт и моден специалист Десислав Димитров - Desso и певицата Моника Карагерова, които водиха в стихотворна форма подобно на древните спектакли в Римската империя.

Подгласници на призьорката станаха Никол Николова от София и Тея Симеонова от Варна, а Ванеса Вълчева бе избрана да участва на конкурса Мис Свят - България.