ГЕРБ - Варна се регистрира за участие в местни избори 2023

Новините

17-09-2023, 21:31

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ/СДС - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Благодаря на ПП ГЕРБ и лидера ни г-н Борисов за номинацията ми за кандидат за кмет на Варна, благодаря за доверието! Това каза след регистрацията областният координатор на партията Иван Портних, кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ.

ГЕРБ - Варна се регистрира в ОИК за участие в изборите за кмет, за районни кметове, общинскисъветници и кметове на кметства в Деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.
 
„Благодаря на ПП ГЕРБ и лидера ни г-н Борисов за номинацията ми за кандидат за кмет на Варна, благодаря за доверието! Това е оценка за работата ни, за свършеното в града през годините и вярвам, че ще върнем онова развитие на Варна, което започнахме. Въпреки спиралата от избори и промените, които спряха всичко в държавата, стъпка по стъпка Варна се връща към нормалното си развитие. Имаме много проекти, които да реализираме заедно за напред”. Това каза след регистрацията областният координатор на партията Иван Портних, кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ. Той беше заедно с административния секретар Павел Христов, депутат от ПГ на ГЕРБ/СДС. Иван Портних посочи, че се финализира листата с кандидатите за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства. „Някои от районните кметове са вече няколко мандата и при цялото ми уважение към мнението на хората, които са ги номинирали, трябва да има промени. Моята лична позиция като областен лидер е, че е време за нови хора, с нова енергия и визия за развитие на районите. Разбира се крайното решение е на Изпълнителната комисия на ГЕРБ”, каза още Иван Портних.
 
Той пожела на християнски празник да имаме вяра в собствените си възможности, надежда за развитието на нашия град Варна, любов към нея и мъдрост за решенията ни.