IL VOLO вече са във Варна

Варна Лайф

19-09-2023, 14:06

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В продажба са последни билети за концерта им тази вечер в Двореца на културата и спорта.

Наследниците на тримата тенори, както ги наричат, са вече във Варна. Довечера излизат пред варненската публика след 4-годишна пауза.

Преди дни тримата вдигнаха отново на крака Арена ди Верона, където участваха в концерта Tim Music Awards заедно с най-големите звезди на италианската музика. Тяхната Grade Amore беше аплодирана от хилядна аудитория. А в началото на месеца прочутото трио пък беше поканено да изпее химна на Италия на състезанието Formula 1 в Монца.

Довечера IL VOLO ще излязат с програма, която включва класическите знаменити парчета от 24-годишния им репертоар, емблеми на италианската музика, но и солови изпълнения на Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето от световната музикална съкровищница, с които тримата показват поотделно индивидуалността си и разнородните си музикални предпочитания.

Варна е спирка от световното турне, на тримата италианци, започнало през 2022 и с което те обиколиха големите градове на Европа, Япония, стигнаха до Австралия и над 20 града в Америка при напълно разпродадени зали. Последни билети за концерта им днес са в продажба в мрежата на Eventim.