Благомир Коцев отговори на Иван Портних за "пътищарските фирми"

Новините

21-09-2023, 19:21

Снимка:

Фейсбук/Благомир Коцев

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Редакцията на Varnautre.bg публикува позицията на кандидата за кмет на Варна от ПП-ДБ Благомир Коцев, изпратена от предизборния му щаб до електронната поща на медията.

Във връзка с манипулациите относно Благомир Коцев, кандидат за кмет на Варна от ПП-ДБ, които днес по време на пресконференцията си направи кметът на Варна Иван Портних, Ви информираме, че г-н Коцев публикува отговор на официалната си страница във Facebook. Това пише в писмо изпратено от предизборния щаб на кандидата да кмет на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев до електронната поща на Varnautre.bg.
 
Ето го и него в пълния му вид: 
Кмете Портних, аз или Вие правите обществените поръчки? Аз или Вие ги давате на фирмите?

Кмете Портних, а хидростроителите на #КОЙ са, a?

Кмете Портних, район Приморски, който издава удостоверенията за търпимост, не се ли управлява от районен кмет на ГЕРБ втори мандат?

Кмете Портних, а за презастрояването аз или Вие сте виновен?

Кмете Портних, а споменатият главен архитект на Община Варна не беше ли назначен от Вас и не работи ли за Вас 9 години?

Кмете Портних, народът е казал „крадецът вика дръжте крадеца“. За хора като Вас 

Кмете Портних, дръжте се като мъж!

Искрено съчувстваме на медиите във Варна и категорично осъждаме подхода на кмета Портних да привиква представители на медии на пресконференции минути преди началото им. Това е в разрез с високите професионални стандарти и нарушава етичния код, към който политиците следва да се придържат в отношенията си с медиите. 
 
Разчитаме да отразите и гледната точка на Благомир Коцев към внушенията, които направи Иван Портних, като част от усилията на всички ни за информиран избор на гражданите на Варна и за отразяване на всички гледни точки.