Мария Тодорова е първата жена в надпреварата за кметските избори във Варна

Новините

23-09-2023, 14:24

Снимка:

Коалиция "Левицата"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя ще бъде кандидат за кмет на морнската столица и водач на листата на коалиция "Левицата".

Мария Тодорова е кандидат за кмет на Варна и водач на листата за общински съветници на коалиция „Левицата!“. Вчера, в деня на Независимостта на България, коалицията регистрира своя кандидат, както и листата за кандидати за районни кметове.

Тодорова е юрист с дългогодишен опит, общественик и председател на постоянната комисия „Култура и духовно развитие“ на Общинския съвет - Варна до момента.

„Моята кандидатура е обмислена и осъзната. Смятам, че Варна има нужда от по-ефективно, прозрачно и достъпно управление. Варненци заслужават по-добра градска среда, заслужават град, в който ремонтите не се правят само преди избори и хаотично. Заслужават Общината най-после да поеме ролята си на добър стопанин. Като майка, юрист и член на Общинския съвет до този момент аз съм повече от мотивирана да работя за реално подобрение на Варна във всичките ѝ аспекти, за всичките ѝ граждани безпристрастно, както предвижда закона.“ – коментира Мария Тодорова и пояснява:

„За мен е важно да се даде глас на варненци не от политическа гледна точка, а от човешка, тяхната лична. ЗА Варна, каквато може да бъде!“.