От днес отваря врати Автомобилен салон Варна

Спорт

28-09-2023, 10:11

Снимка:

Автомобилен салон Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Страхотни награди очакват посетителите в зала "Младост" на ДКС в рамките на четирите дена от 10:30 до 18:30 часа.

Най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и региона отваря врати на 28 септември в Двореца на културата и спорта и ще продължи до 1 октомври. Страхотни награди очакват посетителите в зали Младост в рамките на четирите дена от 10:30 до 18:30 часа.

Над 20 марки ще представят своите бестселъри в Двореца на културата и спорта, зала "Младост".

По време на изложението посетителите ще имат възможност да тестват избрани модели и да се участват за голямата награда на Top Rent A Car - чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лв от Shell България. Тези от вас, които са попълнили анкетните си карти, ще се борят и за комплект гуми Goodyear, осигурени от най-големия вносител на автомобилни гуми у нас ДИАНА.

Audi акостира в Морската ни столица с цели три електрически модела - Q4 e-tron, Q8 e-tron и e-tron GT. Ford също акцентира върху електрическата мобилност с Mustang Mach-E, първия изцяло електрически SUV на Синия овал. Редом до него ще дефилират Explorer, Raptor и Transit E.

На щанда на МОТО-ПФОЕ ще видите още Land Rover Range Rover Sport, Jaguar I-PACE, Volvo C40 и XC90.

SsangYong влиза в АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВАРНА с цели четири национални премиери. Изцяло новото попълнение в гамата - средноразмерният SUV Torres, ще дебютира пред българска публика успоредно с обновените Tivoli, Rexton и Musso Grand.

Citroen, Peugeot, Mazda, Subaru, Hyundai, Suzuki, BMW, Opel, Maserati, Dongfeng, Ferrari, Ratola и Haval също ще използват Palace Auto Varna E-mobility, за да представят ключовите си модели пред българската публика. Производителят на електрически мотоциклети Sur-Ron и специализираните компании GigaCharger, e-Motion Life, Green E-motion и POWER SERVICE застават редом до големите автомобилни брандове, за да представят своята визия за електрическа мобилност.

Palace Auto Varna E-mobility се провежда с подкрепата на Shell, Top Rent A Car, УниКредит Лизинг, Дженерали застраховане, гуми Диана и хотел-казино "Черно море".

Може да закупите своите билети директно на касите на Двореца на културата и спорта Варна или онлайн на адрес:

eventim.bg - https://s.shopeee.com/yQ6j

bilet.bg - https://s.shopeee.com/Ru3X и

grabo.bg - https://s.shopeee.com/r3cv

Очакваме Ви с нетърпение на Автосалон Варна E-mobility, където бъдещето започва от днес!