Иван Портних и отборът на ГЕРБ-Варна продължават с каузите си

Новините

28-09-2023, 16:12

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В листата с 51 имена е застъпена силно гражданската квота, представителството на ЖГЕРБ и МГЕРБ.

Община Варна осигури финансиране на ремонти и реконструкция на още 83 улици в различни райони на града и на 15 междублокови пространства. Голяма част от тях вече щяха да са изпълнени, ако бюджет 2022 на община Варна не беше обжалван в съда от бившия областен управител.

Въпреки опитите за саботаж, намерихме начин да започнев работа, защото тези инфраструктурни проекти имат пряко отношение към живота в града. Това каза кандидатът за кмет на Варна Иван Портних на среща с отбора на ГЕРБ-Варна ден преди утрешния старт на предизборната кампания.

В листата с 51 имена е застъпена силно гражданската квота, представителството на ЖГЕРБ и МГЕРБ. Сред тях има лекари, учители, адвокати, архитекти, инженери, икономисти, предприемачи, финансисти, социални работници, изявени представители на варненската култура, мениджъри на фирми. Иван Портних посочи, че Варна ще продължи със своите каузи - Град на младите, Град на знанието, Варна – дигитална столица.

Построихме 3 нови сгради на детски градини, готови са проектите на нови сгради на 5 детски градини и 2 детски ясли, на 6 нови сгради на училища във Варна и на Математическата гимназия. Продължаваме с проектите за разширението на ул."Девня“ и на бул. “Цар Освободител“. Ще бъдат изградени 3 подземни паркинга с над 1000 места, 2 скейтпарка, 2 нови басейна, Дворец на художествената гимнастика, 6 нови парка, Младежка площадка- зона за фолклор. Традиционно преди началото на изборите отборът на ГЕРБ – Варна, който тръгва за победа, се помоли за здраве и успех в катедралата “Св.Успение Богородично“.