Иван Портних: Предизборната кампания във Варна не започва днес (СНИМКИ)

Новините

01-10-2023, 13:10

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя стартира още през 2022 г. когато областният управител на Промяната, днес кандидат за кмет от ППДБ, Благомир Коцев, осакати бюджета на града.

Предизборната кампания във Варна не започва днес, това написа във Фейсбук кандидатът за кмет на ГЕРБ в морската столица Иван Портних. Тя стартира още през 2022 г. когато областният управител на Промяната, днес кандидат за кмет от ППДБ, Благомир Коцев, осакати бюджета на Варна като го блокира в съда, за да спре капиталовата програма на общината, каза още Портних.

Кампанията продължи с десетките проверки, инспекции, сигнали "донос/бонус" от правителствата на Промените срещу нас. Варна не получи нито лев държавна подкрепа, защото целта беше градът да спре своето развитие.

Нито една европейска програма не беше отворена, нито Планът за възстановяване за големите градове.

А бюджетът за тази година бе приет миналата седмица - в средата на септември!!! Спряха АМ "Хемус" и "Черно море", забравиха Аспаруховия мост. Всички депутати от ППДБ гласуват против важните проекти за Варна.

В кампания влязоха и "презастроителите" веднага след като уволних дисциплинарно главния архитект Виктор Бузев. Затова, например, вече месеци наред ремонтите в града не свършват. В листата на тези милионери са строителни и други холдинги, описващи себе си като "Алтернативата на гражданите" 

Въпреки това ние не сме спирали да работим за Варна. И няма да ни спрат - дори с евтините номера на Кирил Петков да скатава протежето си Коцев от правосъдието.