Мария Тодорова: Сигурността и спокойствието на варненци е задължение на местната власт

Новините

06-10-2023, 16:14

Снимка:

Пресцентър на коалиция „Левицата!“ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Гост на събитието ще бъде Румен Петков, съпредседател на коалиция „Левицата!“ и бивш министър на вътрешните работи на България.

Открита дискусия на тема: „Визията за сгурността и обществения ред във Варна“ инициира кандидатът за кмет на града Мария Тодорова. Гост на събитието ще бъде Румен Петков, съпредседател на коалиция „Левицата!“ и бивш министър на вътрешните работи на България.  Модератор на срещата ще е областният председател на "АБВ"  (една от партиите в коалиция "Левицата!") доц. д- р Георги Кючуков.

Темата е от голяма важност за жителите и гостите на града поради тревожните новини за случаи на битова престъпност и междуличностни конфликти. Какви са рисковете за варненци? Какво е длъжна местната власт да предприеме, за да защити сигурността и спокойствието на хората? Как войната в Украйна се отразява пряко на Варна? Това са само част от въпросите, които ще бъдат разгледани от Мария Тодорова и Румен Петков.

Събитието е утре (7 октомври) и започва в 11 ч. с поднасяне на цветя на паметника на  генерал Колев и ще продължи от 11:30 ч. с дискусионната част в централата на „Левицата!“ на улица Христо Попович 34 (Ботевата градинка).