Футболистите на Черно море подписаха тениска с автографи за кампанията "Аз вярвам и помагам!"

Животът

07-10-2023, 11:08

Снимка:

ПФК "Черно море"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Идеята на тази тениска е да бъде продадена срещу дарение в подкрепа събирането на 500 000 лв. в помощ на хиляди бебета и деца!

"Огромен жест! Този жест има нужда от споделяне за да достигне до повече хора, които да се включат!
Огромен жест и признание към нас от кампания за събиране на капачки и стотинки Аз Вярвам и Помагам! Чувството е страхотно!" Това написаха във Фейсбук страницата си организаторите на благотворителната кампания.
 
Ето какво още споделят в социалната мрежа те:
 
"Преди броени минути след тежките тренировки и преди двубоя в борбата за първото място срещу отбора на Локомотив (Пловдив) нашите приятели от отбора на ПФК Черно море Варна, водени от изключителният треньор и страхотен човек Илиан Илиев, подписаха тениска с автографи!
Хора с огромни сърца!
 
Идеята на тази тениска е да бъде продадена срещу дарение в подкрепа събирането на 500 000 лв и #каузаполовинмилион в помощ на хиляди бебета и деца!
 
Обявяваме отворен благотворителен търг, който ще се проведе тук на официалната ни страница в коментар под тази публикация от днес 06.10.2023г от 20:00ч до 20.10.23г до 24:00ч
 
Началната цена на тази безценна за нас тениска е 350 лв и даваме възможност за наддаване в коментар под тази публикация или снимките през минимум 50 лв на ход (Пример: 350 лв, наддаване 400 лв, наддаване 450 лв и така до 24:00ч на 20.10.23г, когато ще проверим в коментарите и най-високата сума ще спечели и човека ще стане собственик)".
 
Парите ще бъдат преведени по официалната ни сметка за дарени, където всеки, който пожелае може да ни дари подкрепа в помощ на каузите за хиляди бебета и деца:
Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"
Основание: Дарение
Сърдечно благодарим на Anatoli Atanasov за страхотната идея и подкрепа към нас от #азвярвамипомагам. 
Благодарим и на всички супер пичове от Национален фен клуб Черно море Варна, които от години са с нас в помощ на децата! 
Напред, моряци!