България ще бъде рекламирана на световно голф изложение

Туризъм

10-10-2023, 15:21

Снимка:

TravelNews

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

IGTM e най-голямото събитие в туристическата голф индустрия, което се провежда от 1998 г. насам, като всяка година е в различна дестинация.

Министерството на туризма ще рекламира България като голф дестинация на световното изложение за голф туризъм IGTM в Лисабон, Португалия. Това съобщиха за TravelNews от ведомството. Събитието ще се проведе от 16 до 19 октомври 2023 г., като страната ни ще участва с щанд, на който ще се представят възможностите за голф туризъм у нас. Отделно на щанда ще присъства и комплексът „Трейшън Клифс Голф енд СПА Резорт“. 

В плановете за 2024 г. ще бъде преразгледано участието с организиран от Министерството на туризма представителен щанд на специализираното B2B изложение за голф туризъм, предназначено за представители на сектора. Голф туризмът е сред бързо развиващите се пазарни ниши в световен мащаб и сред водещите специализирани видове туризъм в България, насочен към платежоспособни туристи, казаха от министерството. 

IGTM e най-голямото събитие в туристическата голф индустрия, което се провежда от 1998 г. насам, като всяка година е в различна дестинация. Домакини на събитието са били над 12 дестинации, включително Доминиканската република, Франция, Италия, Испания (различни локации), Португалия, Турция, Мароко и др.

В рамките на четири дни участниците в международното туристическо изложение IGTM имат възможност да осъществят директни контакти, както и да обсъдят актуална информация за тенденциите в индустрията.