Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI през ноември

Спорт

11-10-2023, 16:23

Снимка:

SENSHI

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той е спечелил международно признание като водещо събитие за обучение в областта на бойните изкуства, привличайки участници от всички краища на света.

С радост ви съобщаваме, че дългоочакваният лагер KWU SENSHI се завръща в живописния град Варна от 23 до 26 ноември 2023 г. След кратко прекъсване лагерът се завръща и обещава да бъде по-голям, по-добър и по-вълнуващ от всякога.

Присъединете се към нас на предстоящия лагер SENSHI, където ще получите първокласно обучение от опитни треньори и ментори. Лагерите SENSHI са фантастична възможност да усъвършенствате техниката си и да привлечете вниманието на скаутите, които търсят следващият боен талант. Вашият път към превръщането ви в звезда на бойните гали SENSHI започва в нашите лагери. Нека заедно да изградим вашата бойна кариера!

Лагерът KWU SENSHI е спечелил международно признание като водещо събитие за обучение в областта на бойните изкуства, привличайки участници от всички краища на света. Той предлага завладяващо и трансформиращо преживяване за хората, практикуващи бойни изкуства от цял свят.

Разходите за настаняване и обучение на участниците се поемат от организатора. Мастър класовете ще се проведат в един от най-добрите спортни комплекси във Варна - престижния тренировъчен център "SENSHI Gym". Кандидатствайте до 5 ноември 2023 г. на имейл: [email protected]. Препоръчва се ранна регистрация, тъй като местата за лагера KWU SENSHI обикновено се запълват бързо.

Отбележете си в календара и се подгответе за едно невероятно преживяване в областта на бойните изкуства, каквото няма. Лагерът KWU SENSHI се завръща във Варна, България, от 23 до 26 ноември 2023 г. и ще се превърне в знаково събитие в света на бойните спортове.