Съдът гледа делото за шатрите пред ресторант в Морската градина

Крими

13-10-2023, 10:24

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Делото е срещу издадено разрешение на главния архитект на Варна за поставянето на десет преместваеми обекта в района на ресторанта.

Административният съд във Варна ще заседава днес от 13.30 по делото за шатрите пред ресторант в Морската градина. Делото е срещу издадено разрешение на главния архитект на Варна за поставянето на десет преместваеми обекта в района на ресторанта.

Поради неявяване в съда на представители на заведението на 26 октомври, делото беше отложено за 6 октомври 2023 г. "Разпоредено бе незабавно уведомяване на представляващите заинтересованата страна по телефон, електронен път и чрез връчване на призовка. Поради неуспешни опити от страна на съдебния деловодител да се свърже по телефона с представители на дружеството и факта, че на 26 и 27 септември 2023 г. не са отворени изпратените електронни съобщения за призоваване, на 27 септември 2023 г. съдебен призовкар е посетил адреса, но е отказано получаване на призовката, по указания в Закона ред", посочват от Административния съд.