Организираха флашмоб срещу колите в Морската градина във Варна

Новините

14-10-2023, 15:39

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той е организиран от младежите на МГЕРБ, които минаха по алеите с „колите“ си, надуваха тромбони, за да привлекат вниманието на варненци към решаване на големия проблем.

Шарени коли „бръмчаха“ днес по алеите в Морската градина. По примера на кандидата на Промяната Благомир Коцев, който години наред обжалва в съда заповедите за забраната на автомобили в парка на кмета Иван Портних. Колите - макети бяха брандирани с надписи : „Ако искаш коли в Морската, гласувай за Благо“, „ Промяната за Морската : коли по алеите“, „Благо иска да паркира“, „Магистрала „Хоризонт“, „Благо иска за всяка кола поляна“.Посланията са да се случи точно обратното – Морската градина без коли. Кандидатът на Промяната има свой частен паркинг. Завзел е държавни поляни в сърцето на Морската градина, където се шири кръчмата му. В паркинг до заведението стана трагичен инцидент с дете.
 
Флашмобът е организиран от младежите на МГЕРБ, които минаха по алеите с „ колите“ си, надуваха тромбони, за да привлекат вниманието на варненци към решаване на големия проблем. 10 години политиката на ГЕРБ - Варна е: Морската градина без автомобили. Защото с тях по алеите не е #благо за Варна. 
 
Галерия със снимки може да видите тук.